Nieuws11


Optreden Ralph de Jongh en Elise!
Ter ere van het 30-jarig bestaan van de Wisseloord studio's te Hilversum, mocht Elise meedoen bij het optreden van Ralph de Jongh! Het was een gezellig feest en de mensen waren erg enthousiast! Binnenkort meer over Elise en Ralph de Jongh!
Elise op 3FM in de Coen en Sander Show!
Elise heeft voor 3FM/BNN een aantal Jingles ingezongen, die vnaaf 6 maart te horen zullen zijn in de Coen en Sander Show op 3FM/BNN FM!
De Coen en Sander Show is elke werkdag te horen tussen 16:00 uur en 19:00 uur! Luisteren dus!

Elise & the Heartshakers winnen publieksprijs in Hedon!
Na het winnen van de voorronde van 'het Studentenband Festival' te Zwolle, hebben Elise & the Heartshakers de 3e prijs én de publieksprijs gewonnen. De Finale vond plaats op Nederlands' beste live podium: Hedon!
Erg blij was Elise met de publieksprijs: ''Het publiek is toch waar je het voor doet, het zijn de mensen die achter je staan..!''


Voorronde Studentenband Festival Gewonnen!
Op 22 november hebben Elise & the Heartshakers meegedaan aan de voorronde van 'het Studentenband Festival' te Zwolle. Deze voorronde hebben zij gewonnen waardoor zij nu in de FINALE van het festival staan! De finale zal plaats vinden op 6 december in het theater 'Hedon' te Zwolle!
Komt allen want dit gaat een spetterende show worden!

Voorprogramma Michael Chapman een Succes!
Op 18 november stond Elise in het voorprogramma van de fantastische gitarist en zanger Michael Chapman (UK) -> (www.michaelchapman.co.uk)
Elise en het publiek hadden elkaar gevonden. Een optreden die het hart van zowel Elise als het publiek geraakt heeft.
Het optreden vond plaats op het onwaarschijnlijke concertpodium 'de Amer' in Amen. Deze heeft zo zijn eigen sfeertje, waar vele beroemdheden te vinden zijn geweest, zoals Jan Akkerman, Barry Hay (the Golden Earring), Harry Muskee (Cuby and the Blizzards), de BJ Hegen Bluesband en Lefthand Freddy. Het is zeker aan te raden om er ook eens langs te gaan op een zondag!
3 februari zal Elise weer in de Amer te vinden zijn vanaf 13:15 uur! En dan in het voorprogramma van 'the Marathon Men'.
Tot dan!

Opnames 'A smile at Gigi'!
Door Hessel Hoornveld is Elise gevraagd om 4 nummers in te zingen op de nieuwe cd van '6MATCH' genaamd 'A smile at Gigi'! Dit is een behoorlijke eer want Hessel geeft op zijn website aan dat hij samen wilde werken met muzikanten waar hij heel graag mee samen werkt, zijn favoriet zijn en waaraan hij een buitengewoon warm hart toedraagt.
De muzikanten waaronder dus ook Elise, zijn: Ton Dijkman (meest gevraagde studio drummer in Nederland, vaste drummer bij Marco Borsato en drummer bij vele anderen waaronder Paul Young en Jan Akkerman), Wilbrand Meischke (vaste bassist bij Jan akkerman en begeleider van vele anderen), Hans Voerman (toetsenist bekend van o.a Hollywood Boulevard), Hans Elmers (geweldige gitarist en tevens de studiobezitter), Lucia Hebers (drums en percussie).
Het project loopt inmiddels al een tijdje en de cd is bijna klaar! We houden jullie op de hoogte...!

Elise & the Heartshakers op Radio Westerkwartier
Zondag 16 augustus zijn Elise en haar Heartshakers te horen op Radio Westerkwartier! Hier zullen zij een uur lang te horen zijn inclusief een unplugged optreden! Ze zijn te horen vanaf 20.00 uur!
Elise & the Heartshakers weer op Simone FM!
Zaterdag 15 augustus zijn Elise & the Heartshakers weer een aantal keer te horen op Simone FM! Dus zet je radio aan en geniet...!
Elise & the Heartshakers in Poptempel Paradiso Amsterdam!

Zaterdag 25 augustus spelen Elise & the Heartshakers in Paradiso! Ze zijn te zien van 21:30 tot 22:00 uur!
DIT MAG JE NIET MISSEN!!!
Er rijdt een speciale bus van het noorden naar Amsterdam! Voor 14 euro zit jij in die bus naar Amsterdam en weer terug! Er zijn nog maar een aantal plaatsen dus wees er snel bij (je kunt je aanmelden via info@elisetenhoor.nl)!
Je kunt natuurlijk ook met eigen vervoer gaan!

Wij hopen jullie allemaal te zien 25 augustus te Paradiso! Zorg dat je erbij bent!


opstapplaatsen E&H-bus

Baflo, 15.20 uur, Gebr. Gootjesstraat 47, CBS
Groningen, 15.40 uur, Parkeerplaats Kardinge
Leek, 16.00 uur, Carpoolplaats

Kosten 14 euro p.p. te voldoen direct na het instappen. TOT ZATERDAG!

Elise & the Heartshakers op SIMONE FM!!
Op zaterdag 18 augustus hebben Elise & the Heartshakers een interview gegeven op Simone FM! Het interview was zeer geslaagd en de reacties waren super! Binnenkort zullen Elise en haar Heartshakers ook te horen zijn op Simone FM! Nadere info volgt..!
Videoclips van Elise & the Heartshakers!
De videoclips van Elise & the Heartshakers zijn vanaf 31 mei '07 te zien op TV Noord! De clips komen in het programma 'Groeten uit Hoogkerk'! Kijken dus!
Nieuwe opnames Elise & the Heartshakers!
De opnames van Cheap Love, Running Ruthless, Blow with the wind + Bonustrack staan er op! De nummers zijn binnenkort te beluisteren op deze website! Elise en haar Heartshakers vinden de opnames te gek en zijn er erg tevreden over!
Houd ze in de gaten!
Elise & the Heartshakers weer de studio in!
Elise & the Heartshakers gaan 23, 24 april en 1 mei 2007 vier nummers opnemen in studio Lucan!
Hierbij zal een clip van een gig worden gemaakt in samenwerking met tv Noord. De clip zal waarschijnlijk half mei te zien zijn op tv Noord!

We houden jullie op de hoogte...!

Interview Radio Winschoten
Op 8 april zal Elise te horen zijn in een telefonisch interview met Radio Winschoten! Hierin vertelt zij o.a. over de theatertour in mei en de bijbehorende voorbereidingen.
'Try' in Balletproductie!
Op 31 maart en 1 april is het nummer 'Try' van Elise gebruikt in een balletproductie van Fennie v/d Haar! Deze producties werden opgevoerd in Theater 'van Beresteyn' te Veendam en Theater 'de Kimme' te Zuidlaren. Helaas kon Elise zelf niet deelnemen (dansen en live zingen) aan de opvoering vanwege audities aan de kleinkunstacademie te Amsterdam.
Elise Jarig 15 maart!
15 maart is Elise jarig! Ze wordt 18!!
Gefeliciteerd Elise...!

Elise in Dagblad van het Noorden!
Donderdag 15 februari zal Elise verschijnen in het D v/h N met een interview en een foto! Allemaal lezen dus...!
Elise derde prijs uit top 150!
Elise heeft op vrijdag 9 februari de derde prijs gewonnen in de top 150 voor de POPCIRCUSAWARD van Radio Winschoten! Hierbij ontving zij een zeer exclusief schilderij van Henk Veen! Iedereen heel erg bedankt voor het stemmen!
Talentenjacht Pop 2007 gewonnen!
Vrijdag 2 februari heeft Elise meegedaan aan de jaarlijkse talentenjacht pop van de Winkler Prins te Veendam. Deze avond bestond uit 15 acts, Elise heeft de 1e prijs gewonnen!

Opnames demo Elise & the Heartshakers!
Vrijdag 30 december hebben Elise and the Heartshakers een dag besteed aan het opnemen van een nieuwe demo! Deze bestaat uit 6 nummers. Vrijdag 5 januari wordt de demo afgemixt en zullen de nieuwe nummers ook op deze website te beluisteren zijn.

Stemmen op Elise!
Radio Winschoten geeft een Award weg! Elise is ook genomineerd om de jaarlijkse POPCIRCUS AWARD te winnen! Dit is natuurlijk erg leuk! Maar hier heeft ze wel jullie steun voor nodig!
Het is namelijk de bedoeling dat er zoveel mogelijk mensen op een band/artiest stemmen. Degene met de meeste stemmen krijgt de award....!
Als je op Elise wilt stemmen, ga dan naar: www.popcircus.nl -> popaward 2006 en de rest wijst zichzelf... (stemmen kan tot eind januari).
En nu maar afwachten... alvast bedankt!
Jan Kuiper Tour -> MUSIC MATCH TOUR 2007
In samenwerking met Jan Kuiper gaat Elise met nieuwe band een tour doen. Deze zal plaatsvinden in mei-april-juni 2007! Het afsluitingsconcert is in de Oosterpoort te Groningen op 6 juni 2007!!

Noorderzon 26 augustus 2006
Zaterdag 28 augustus mag Elise weer op Noorderzon komen spelen! Bij Arno v/d Heyden in het programma Arno's Aperitief in de Spiegeltent. Het is weer tussen 18:00 - 19:00 uur! Leukleukleuk!

Noorderzon 21 augustus 2006
Het staat vast: maandag 21 augustus 2006 speelt Elise in de Spiegeltent op het Noorderzon festival in Groningen. Te gast bij Arno v/d Heyden tussen 18:00 uur en 19:00 uur!!
Komt allen!!

Nieuwe band!
Elise heeft weer een nieuwe band! Elise: 'deze keer ben ik er extra blij mee!' Ze zijn inmiddels ong. 2 maanden bezig en hebben al een stuk of 13 nummers gemaakt. Deze band speelt alleen maar stukken uit eigen repertoire. Een naam is nog niet gevonden.

Elise op radio Noorderzon?
Na afloop van Elise's optreden tijdens de finale van de Kunstbende is Elise benadert door de directeur van het jaarlijkse Noorderzon festival te Groningen, Marc Yeoman. Hij wilde een keertje afspreken zodat Elise kon voorspelen voor hem en een aantal anderen. N.a.v. de ontmoeting speelt Elise nu in het Noorderzon radioprogramma van Arno v/d Heyden in de Spiegeltent.